ticket bought,...now on a regimen to trim an inch or two so i can get a wikked outfit...this is the nite to be in Kingston fi real...music fi days an extra days
this sounds like a good to be at but mi nah go dey-dey!
evano, gwaan go enjoy the music and good vibes which Fab 5 is known to bring.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">Fab 5 celebrates 40 yrs of making music..the best band ever to come out of Ja u need to be at this
chile mi decide fi mek an outfit since mi ha nuff material..silk , cotton an linen from di miggle east an india etc...so mi go a cloth store fi get a pattern...mi mumah...a dankey years now mi no sew n mi neva know seh all simplicity pattern cost seventeen dolla...wen mi see vogue pattern a sell fi thirty dolla mi nearly ha heart failure....why dem tings deh cost sooo much...is not like paper price gawn up...n mi sure seh dem a get dem cut a china
so now mi a go try do a free hand cutting ting...mi a go mek mi own pattern...
will do...him cawl mi lass week cause mi ask him fi chek wid di hotel so mi can stay deh an juss come dung fi di pawty n no haffi worry bout drive go home afta...
...foot tapping.... waiting for some pics (please)
Heard it was a great set! <span style="font-style: italic">One of the people I wanted you to hook up with was there (but I did not know she changed her schedule to go) </span>
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.