Re: Seveen u going Sumfest
aigght...mi promise mi goddawta fi mek har experience my style so a dat mi a go do..will check u blog...promise to behave...
;dwl: am really excited once i found out dem was going to pay tribute to Beres...dat was juss di icing on di cake..oddawise mi was juss going tru di motions fi mi goddawta...
really haffi seh mi looking fawud to it now...will be tekking nuff up close pictures..going camera hunting in a few...want a new canon wid some super zoom..dis is not an Iphone experience...
mi know wat u mean bout yaad even doah on different level, i am ovah di place too..too much heartache wid di isms of the society fi moi
aigght...mi promise mi goddawta fi mek har experience my style so a dat mi a go do..will check u blog...promise to behave...
;dwl: am really excited once i found out dem was going to pay tribute to Beres...dat was juss di icing on di cake..oddawise mi was juss going tru di motions fi mi goddawta...really haffi seh mi looking fawud to it now...will be tekking nuff up close pictures..going camera hunting in a few...want a new canon wid some super zoom..dis is not an Iphone experience...
mi know wat u mean bout yaad even doah on different level, i am ovah di place too..too much heartache wid di isms of the society fi moi