Bammy or Festival?
This is a sticky topic.
Re: Bammy or Festival?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Magix</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tulip</div><div class="ubbcode-body">Bammy but not if I have to make it myself. </div></div>
If a nuh yuh, den a who fi mek it? </div></div>
Whoever else planning to eat.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: St_Bess</div><div class="ubbcode-body">A whey name steam bammy Pappi? Me come from low land we bammy nyam every day of the year and we never, ever steam bammy yet. Please give me the recipe. Tks. </div></div>
Mek a show yuh a whole new world of bammy!
Bammy Man on a Mission
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tulip</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Magix</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tulip</div><div class="ubbcode-body">Bammy but not if I have to make it myself. </div></div>
If a nuh yuh, den a who fi mek it? </div></div>
Whoever else planning to eat.</div></div>
Mi nuh come check yuh pon a hempty belly!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tulip</div><div class="ubbcode-body">Hush Magix.
Just because I don't like to cook some things doesn't mean I'd let you go hungry or mash up your tastebuds.
If man cooks bammy better than I, and I do not like to cook it, then why should I? </div></div>
As long as di food a cook, an yuh have a bakkle a sintin fi wash it dung wid, mi dehya!