so I am taking the boy home this summer. I need to finalize things quick so I decide to just come ask oonu. I will stay with family for a little but I want to hang out and really have a vacation without the work of family. the boy will be a year and a half - is very mobile and him foot dem faster than him can keep up wid so him still a run into tings and drap (mi fraid him crack him skull pon concrete and tile
any recommendations with following (what mi missing from di list?):
) any recommendations with following (what mi missing from di list?):
- smaddy fi cook and clean fi mi
- near to di beach
- good yard food
- safe!!!
- mi can get a patty and coco bread widdouten haffi go too fur
- mi can get a crib fi di boy sleep in
- some kinda play area so him can run wild widdout get concussion or scrape up scrape up

and the cook, Miss Lorna, is an amazing cook ... even vegan and vegetarian!
sometimes mi hear dis one lick up the bawl head and mi seem to feel it more dan she.
. dem modda she dem put on weight. one guh back a town guh ask him modda why she haffi cook dem kinda food dere. him a expect slver sands level meal now mi dear! If I laugh I pop
. Those ladies are just the best at taking care of guests. Is Barrington still there? He acts like he runs the place
Noh worry bout im buss up mout.