A TRIP REPORT!!!!! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad2.gif[/img]
This thread is NOT...
JAZZY'S TRIP REPORT
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yahoo.gif[/img] JAZZY'S TRIP REPORT [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yahoo.gif[/img]
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img] JAZZY'S TRIP REPORT [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img]
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yahoo.gif[/img] JAZZY'S TRIP REPORT [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yahoo.gif[/img]
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img] JAZZY'S TRIP REPORT [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img]
Re: This thread is NOT...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">how was mandeville?
Mandeville was GREAT!!!! Had a ball!!! - but mek I ask you something... IS WEH SUMMUCH PEOPLE COME FRAM AH MANDEVILLE???? mi seh - yuh cyaan even drive through the town centa - people ah walk inna de miggle road like mad ants! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img]
They need to restructure the town very badly!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: natJazz</div><div class="ubbcode-body">some food weh mi nyam de odda day ah yawd...</div></div>
soh yuh muss cum torture wi? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: natJazz</div><div class="ubbcode-body">A TRIP REPORT!!!!! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad2.gif[/img] </div></div>
I wonda if is another Shoutbox thread Jazz start? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: natJazz</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">how was mandeville?
Mandeville was GREAT!!!! Had a ball!!! - but mek I ask you something... IS WEH SUMMUCH PEOPLE COME FRAM AH MANDEVILLE???? mi seh - yuh cyaan even drive through the town centa - people ah walk inna de miggle road like mad ants! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img]
They need to restructure the town very badly! </div></div>
yuh nuh hear how dem chat?...is st elizabeth dem come from [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img][img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]When its hot in the jungle of peace I go swimming in the ocean of love.....
[/img]
[/img]