We stopped at Treasure Hunt before we went into Asylum. We sat at the bar and waited for S to get his gamble on then went in. I think they said Jah Cure was there and some other person but i didnt know who he was. Like i said at this point things are kinda
Doin too much
All i know was i went back to the hotel and Bizi left and came back
oh please...
dem kine a ppl deh fi get trace all day long...
wah bun mi is dat de one fancy siddung pon de phone a chat to de yute nice an dainty..
de fool kip mi up all nite ringin de fone until mi tell him 2 badwud an mek him know say him annuh de only smaddy inna jamaica weh can sen on gunshot an if him call mi again, de mawning naw go look nice fi him at all.
While Fancy was smiley smiley wid everybody, I had the job of runnin' dem when dem start hitch
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Fancy</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Magix_di_PM</div><div class="ubbcode-body">Bizi yuh need fi tap -off man caw dem is liable fi tun stalka an call Fluffy a nite time!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Magix_di_PM</div><div class="ubbcode-body">FTTW, Can you clarify if this is Bizi's # 15 or # 16 this trip?
tripe and beans </div></div>BOAL. Yuh gwaan...if mi neva cuss a negril, ochi an kingston mi wouldnt get half de results weh mi did get sayka de cussing.
All mi can say is customer service at dem hotels in kingston SUCKED!!!!
Then we went by Palais royale(sp?) go look fi S girlfriend dem.
Cyaan memba if it was jahcure...but I did get to see Nyammy Nyammy Bad Boy Trevor mi nuh tap laugh afta him.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Fancy</div><div class="ubbcode-body">We stopped at Treasure Hunt before we went into Asylum. We sat at the bar and waited for S to get his gamble on then went in. I think they said Jah Cure was there and some other person but i didnt know who he was. Like i said at this point things are kinda
Doin too much
All i know was i went back to the hotel and Bizi left and came back </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Magix_di_PM</div><div class="ubbcode-body">Afta yuh cyaan show more foot fi mi? </div></div>yuh nuh have a report fi do?
mi cyaan help it dat mi friendly
di man waan pore his likkle heart out and tell mi wa mek him soh upset wid yuh mi juss a chry fi calm him dung soh him cyan gwaan and nuh mek send smaddy fi do sintin to him mi nuh like violence enuh
yuh did a good job runnin' dem Gwaan chroo Boss Lady
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BiziBubbla</div><div class="ubbcode-body">oh please...
dem kine a ppl deh fi get trace all day long...
wah bun mi is dat de one fancy siddung pon de phone a chat to de yute nice an dainty..
de fool kip mi up all nite ringin de fone until mi tell him 2 badwud an mek him know say him annuh de only smaddy inna jamaica weh can sen on gunshot an if him call mi again, de mawning naw go look nice fi him at all.
While Fancy was smiley smiley wid everybody, I had the job of runnin' dem when dem start hitch
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Fancy</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Magix_di_PM</div><div class="ubbcode-body">Bizi yuh need fi tap -off man caw dem is liable fi tun stalka an call Fluffy a nite time!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BiziBubbla</div><div class="ubbcode-body">mi tell him 2 badwud an mek him know say him annuh de only smaddy inna jamaica weh can sen on gunshot an if him call mi again, de mawning naw go look nice fi him at all.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.