Re: Nuhweh nuh nice likeyaad...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BiziBubbla</div><div class="ubbcode-body">Another 10 years of driving
Now after I booked our stay at the hotel, mi come on here couple weeks later and si ppl a chat bout the staff and the food and ray ray, so mi ketch mi fraid.
One sweet nice lady name Kerry Ann came out to get us from the lobby to escort us to the room. When shi si wi, she turn back an get a next key sayin she gwaan upgrade we to the oceanview room
NICe! - mi nevva yet have dem type ah luck deh
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BiziBubbla</div><div class="ubbcode-body">Another 10 years of driving

Now after I booked our stay at the hotel, mi come on here couple weeks later and si ppl a chat bout the staff and the food and ray ray, so mi ketch mi fraid.
One sweet nice lady name Kerry Ann came out to get us from the lobby to escort us to the room. When shi si wi, she turn back an get a next key sayin she gwaan upgrade we to the oceanview room

NICe! - mi nevva yet have dem type ah luck deh

thanks, i guess
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Seveen</div><div class="ubbcode-body">now this is what i'm talking about - a trip report