Re: Nuhweh nuh nice like yaad...
The man pass one menu wid bare egg, toast and fawt pon it...De look pon we face was like WTH, him mussi ketch dat cause he then said, in addition to the menu they also have jcan breakfast: ackee n saltfish. Before him could continue wid de ressa de jcan menu, the 3 of us said ackee.
Mine w/carrot juice

TBird

Fancy's

The food was nuff. ONe ting wid restaurants in jamaica, dem nuh play fi stuff yuh belly
After a nice meal, we had to go to Digicel for a minute then it was on to the beach
The man pass one menu wid bare egg, toast and fawt pon it...De look pon we face was like WTH, him mussi ketch dat cause he then said, in addition to the menu they also have jcan breakfast: ackee n saltfish. Before him could continue wid de ressa de jcan menu, the 3 of us said ackee.
Mine w/carrot juice

TBird

Fancy's

The food was nuff. ONe ting wid restaurants in jamaica, dem nuh play fi stuff yuh belly

After a nice meal, we had to go to Digicel for a minute then it was on to the beach
about midnight or so

and this father/daughter pair that sell me some wikkid nice jewelry last yr.
I tell him mi jus rch an when i settle in I will decide whether i want to do it or not.
Then I said, i not interested in being out there that long, can my friend and I do 15 mins each and him say sure... Since we only had Jcan dollars, we give him $3000 and him work wid it wid no complaint.
...But they were giving me the run around 
</div></div>This is a relaly cute and creative picture

pictures for days, 

I'm sure she has her tidbits and other pics to share