Re: Summatime inna Country
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: applepie</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">Never have I in my aviation career encountered such lack of professionalism as I experienced at Ft. Lauderdale Terminal 4 security checkpoint</div></div>.
Deem probable nasty like the ones at Miami
.........a de so u seriously feel fi snatch sumaddy up and beat de color offa dem. </div></div>
Nothing like this a Miami.
Truss me, di FLL ppl dem well outta orda.
Mi is normally a easygoing smaddy weh nuh raise up feem blood presha ova foolishniss.
But dem know which button fi press mi a tell you.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: applepie</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">Never have I in my aviation career encountered such lack of professionalism as I experienced at Ft. Lauderdale Terminal 4 security checkpoint</div></div>.
Deem probable nasty like the ones at Miami
.........a de so u seriously feel fi snatch sumaddy up and beat de color offa dem. </div></div>Nothing like this a Miami.
Truss me, di FLL ppl dem well outta orda.
Mi is normally a easygoing smaddy weh nuh raise up feem blood presha ova foolishniss.
But dem know which button fi press mi a tell you.
</div></div>

</div></div></div>
....but lawx, mek 'aste, noh!! Cho!!

Comment