Re: Vacation to Remember 2011
So we are in Linstead... found out that my cousin now has a shop and a lickle section that she cooks and sells cook food. That was music to mi ears cause mi di well HUNGRY!
(See guys cooking in the background)

So mi order a box lunch (curry goat and ting) and just chill a wait.

Jan in the meantime has met some more cousins and is getting acquainted with them
Dem is so cute an manazarable

Den di hungry a set in cause all now di food noh ready afta mi a wait fi 30 minutes and Missa man a tek pictra wid di white squall a tek up residence pan mi mout carna

So we are in Linstead... found out that my cousin now has a shop and a lickle section that she cooks and sells cook food. That was music to mi ears cause mi di well HUNGRY!
(See guys cooking in the background)
So mi order a box lunch (curry goat and ting) and just chill a wait.

Jan in the meantime has met some more cousins and is getting acquainted with them
Dem is so cute an manazarable

Den di hungry a set in cause all now di food noh ready afta mi a wait fi 30 minutes and Missa man a tek pictra wid di white squall a tek up residence pan mi mout carna

. Do nuh mek pz see u bredda picture 
No way ..mi little brother grow soh!! 

Soh wi deh pan foot now and mi decide seh wi have to stop at this local shop an get liquids fi hydrate wiself. 

Shi is a real yankee to neck back! 

]

To much grease and di Saltfish was MIA inna di ackee