Lawd...
Wendy Breddah from Canada
im...smile...is very nice
Wendy Breddah....

Lawd...
Wendy Breddah from Canada

im...smile...is very nice
Hi All
For those boardites who are facebook we have a Boardite Facebook Group. Be sure to check it out.
I really need to get out of this fer. But a somting else mi did a look pan 
Not because an still fi all

an mi noh have nutten fi yuh! Mi did have a special gif fi yuh coming up but sayka dat .. mi ago tek it back
Mi was soh looking forward fi get a glimpse of di brite cola train ..soh mi jus tek pictra di nex bess ting.. Di brite cola bus dem pan di road

Well come to fine out Steve did Big inna di investigation. Di FAA did have him team unda nuff questioning. Im soh happen to tell mi seh on our way to Lime Cay im can show mi weh di plane did res when it skid weh
Dem still mark it wid a cone 

( <span style="font-style: italic">Not to be confused with our RichD </span>

) and Fashion Designer in Jamaica so mi tell im seh mi haffi climb mountains, swim troo dutty riva fi meet im an buy im a sprite. He is truly an awesome guy. I capped the evening off signing a book for him and doing his trade mark "FIVE FINGURZ" Pose. 

Is like yuh now, mi noh have a problem meeting yuh <span style="text-decoration: line-through">inna wan dark corna </span> someplace but Blugi on di oddda han
**evil grin** So mi work mi magic.. bat mi yeye tree time
and got mi mi wish fia Bridget Sandal fi mi birtday

I was so overweldid wid boot everywhere. Lowd the stress ..dere was too much stress fi noh grab up di whole a dem a run like hell

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.