u haffi gi Bugsy him due fi tink of mekking dis city in di desert...mi haffi wonda if him ghost can even recognise di place di way it build up...n mi wan fi tell Trump fi go siddung one side ...same way him hotel deh pon di lass end an look fenkay fenkay next to who deh bout from long time a said way him try at politics a go look...but i digress
mi land from Sunday n mi been shopping up a storm...mi neva bring nutten more dan mi carry bag an now mi ha more dan whe mi come wid...mi neva did intend fi buy dat much but di outlet mall dem a mad me...
lucky ting mi sister did bring har empty suitcase since she did intend fi shop so mi a go haffi beg har space...
it is sooooo good to be bak in the land of shopping...i am ashamed to say dat but wat fi do..
mi tek picture of the really famous landmarks liek the free standing Prada store n the Forum Shopping center
n of course di strip...the very colourful ,always packed Strop...i am soooo sorry mi hate heights cause mi well wan tek a helicopter ride ovah the Grand Canyon which stops on a plateau an serves u brunch...but mi suffa vertigo just looking out di glass front in di room so mi naw try di heli ride
went to the Mirage for lunch...hated it...Bally is good...need to go to Bellagio n will stay there next trip...but Caesar's is the place ...huge an everexpanding...the various towers have different pricing...and of course if u r a seasoned gambler u ha diffrant check in etc..mi always wondered y dese well dressed but obvious to moi dat dem is ladies of the night, mi always wondered y one r two would hang around the corridor leader to the Augustus Tower , until mi see di entrance to the seven diamond r some such check in ,,,mi in di Augustus now , again looking down over the Strip which is lighting up...Chanel etc below across the street
the Roman theme is the mainstay but u ha Cleopatra throwm in since she an Caesar use to rooks...she ha har own Way that goes thru the hotel in the direction of the Centurion Tower etc and she ha her Cleopatra Barge whe u can eat n dance etc
since Miss Jackson doing a show here nuff peeps a come een...one of the workers tell mi seh is nuff California license plate a go bout di place...mi also notice dat even if dem naw stay here nuff peeps come fi tek picture in di place
n everybody a walk bout wid likka eena dem hand a drink...pon di street , all ovah...di ongle ting mi no see is some sidewalk preachers wich r sorely needed here if anyplace in dis country

wen mi reach home mi wi upload di picture dem fi oonoo see..no food r tings like dat but di nice stores
n a couple landmarks and the nice stores
and a couple billboards wid famous people n di nice stores
mi a cool off fi go bak pon di Strip tonite
mi land from Sunday n mi been shopping up a storm...mi neva bring nutten more dan mi carry bag an now mi ha more dan whe mi come wid...mi neva did intend fi buy dat much but di outlet mall dem a mad me...
lucky ting mi sister did bring har empty suitcase since she did intend fi shop so mi a go haffi beg har space...it is sooooo good to be bak in the land of shopping...i am ashamed to say dat but wat fi do..
mi tek picture of the really famous landmarks liek the free standing Prada store n the Forum Shopping center
n of course di strip...the very colourful ,always packed Strop...i am soooo sorry mi hate heights cause mi well wan tek a helicopter ride ovah the Grand Canyon which stops on a plateau an serves u brunch...but mi suffa vertigo just looking out di glass front in di room so mi naw try di heli ridewent to the Mirage for lunch...hated it...Bally is good...need to go to Bellagio n will stay there next trip...but Caesar's is the place ...huge an everexpanding...the various towers have different pricing...and of course if u r a seasoned gambler u ha diffrant check in etc..mi always wondered y dese well dressed but obvious to moi dat dem is ladies of the night, mi always wondered y one r two would hang around the corridor leader to the Augustus Tower , until mi see di entrance to the seven diamond r some such check in ,,,mi in di Augustus now , again looking down over the Strip which is lighting up...Chanel etc below across the street
the Roman theme is the mainstay but u ha Cleopatra throwm in since she an Caesar use to rooks...she ha har own Way that goes thru the hotel in the direction of the Centurion Tower etc and she ha her Cleopatra Barge whe u can eat n dance etc
since Miss Jackson doing a show here nuff peeps a come een...one of the workers tell mi seh is nuff California license plate a go bout di place...mi also notice dat even if dem naw stay here nuff peeps come fi tek picture in di place
n everybody a walk bout wid likka eena dem hand a drink...pon di street , all ovah...di ongle ting mi no see is some sidewalk preachers wich r sorely needed here if anyplace in dis country

wen mi reach home mi wi upload di picture dem fi oonoo see..no food r tings like dat but di nice stores
n a couple landmarks and the nice stores
and a couple billboards wid famous people n di nice stores
mi a cool off fi go bak pon di Strip tonite

dat is mi reason n mi story n i am sticking to it...the cheesecake was sssssoooooo fresh...heaven mi a tell u...

The first time i went I was very impressed with Ceasars Palace and always wanted to stay there. I think it is getting a resurgence since that was the hotel in The Hangover movie, because before people were saying it was paling in comparison to some of the newer hotels being built.

as mi no wan seh wat di menu entails...