<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body">Ahmm, can we get back pon the topic: Mexico.
Nuh more pictra nuh deh [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img] </div></div>
u is a real ole papparazzi u nuh - u nuh si mi seh dem was de laas 2... an Church girl come kick dung mi kitchin door [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img]
u nuh have nuhbaddy else fe go terrarize - mi ah try ketch up pan Nunya Story an realize seh mi gaan fe ova half a year an it still nuh done yet - weh u nuh go terrarize she?
and...thank you for sharing the trip. You look absolutely fabulous!!!! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/notworthy.gif[/img]
and...thank you for sharing the trip. You look absolutely fabulous!!!! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/notworthy.gif[/img] </div></div>
Thanks (((((Swedish))))) - not as good at reporting as Bandanna is with yours - but hey a pic speaks a 1000 words right?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body">Yes, very good point. Nuh seem like anymore news deh fi buss ova yah anyways..Tata [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wavey.gif[/img] </div></div>
*BOAL* - galang
***where de heck de lang out tongue icon gaan?****
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: churchgirl</div><div class="ubbcode-body">Wow..that would have been quite dissappointing Jazz. Glad she was able to get her paperwork and make it. Dem Mexicans cudda brite; bout no. *kissteet*
Looking good as usual. By di way, is congrats in order? Mi si supp'm pan yuh finga and yuh know which finga mi talking. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif[/img] </div></div>
\o/ - Dear Faada God ah Hebben - u good u nuh... mi feget ah wish pawt mi deh...
anyway - since mi tryin to tun ova a new leaf mi nah go lie to yuh - yes mi engage. </div></div>
Yuh dun know seh a Ja.com dis. Nat a ting nuh pass wi! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif[/img] A very hearty congrats to you my dear. All the very best to you for many happy years ahead.
Please to keep in mind that after the big day and honeymoon wi gwey to want di full 'undred. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif[/img]
and...thank you for sharing the trip. You look absolutely fabulous!!!! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/notworthy.gif[/img] </div></div>
Thanks (((((Swedish))))) - not as good at reporting as Bandanna is with yours - but hey a pic speaks a 1000 words right? </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: churchgirl</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: churchgirl</div><div class="ubbcode-body">Wow..that would have been quite dissappointing Jazz. Glad she was able to get her paperwork and make it. Dem Mexicans cudda brite; bout no. *kissteet*
Looking good as usual. By di way, is congrats in order? Mi si supp'm pan yuh finga and yuh know which finga mi talking. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif[/img] </div></div>
\o/ - Dear Faada God ah Hebben - u good u nuh... mi feget ah wish pawt mi deh...
anyway - since mi tryin to tun ova a new leaf mi nah go lie to yuh - yes mi engage. </div></div>
Yuh dun know seh a Ja.com dis. Nat a ting nuh pass wi! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif[/img] A very hearty congrats to you my dear. All the very best to you for many happy years ahead.
Please to keep in mind that after the big day and honeymoon wi gwey to want di full 'undred. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif[/img] </div></div>
Thanks Churchgirl mi did feget ah weh mi deh fe real [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img] - but who knows fram weh mi ah si u may have tings fe repoat before mi an YOU KNOW we gwine to want de full five hundred [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70365-flirt.gif[/img]
Thanks (((((Swedish))))) - not as good at reporting as Bandanna is with yours - but hey a pic speaks a 1000 words right? </div></div>
I have stayed at the mayan riviera and in Cancun - my recommendation would be the Mayan Riviera if you want a more serene surrounding - can cancun is like the hip strip in Mobay very overcommercialized.
but still fun [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz</div><div class="ubbcode-body">Thanks Churchgirl mi did feget ah weh mi deh fe real [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img] - but who knows fram weh mi ah si u may have tings fe repoat before mi an YOU KNOW we gwine to want de full five hundred [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70365-flirt.gif[/img] </div></div>
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.