so mi go eena a place whe mi is a minority...everybody else is Asian an one a who mi know veddy well come to me an seh, wat up wid di Prez always running behind...him seh dat it is becoming sooo noticeable dat supposedly di Prez's spokesperson had to ansa ?s pon it....
now mi no hear bout di ?ing but wat really struk mi was dat him made a beeline fi ax mi , i suppose,as di resident blak dat him know

now, why mi stop fi tink wedda is a CP time ting di detractors a come wid, is dat him went awn to mention dat GW was always on time...
so moi, being di diplomat i am
seh to him dat maybe GW was always able to be on time , given dat Chaney etal was running di country, while di new Prez is handson and him find it more important to deal wid di problems until him feel satisfied fi leave awf ...
but i am wondering how mi miss dat dere supposedly is criticism of his timeliness
now mi no hear bout di ?ing but wat really struk mi was dat him made a beeline fi ax mi , i suppose,as di resident blak dat him know

now, why mi stop fi tink wedda is a CP time ting di detractors a come wid, is dat him went awn to mention dat GW was always on time...
so moi, being di diplomat i am

but i am wondering how mi miss dat dere supposedly is criticism of his timeliness