Facebook con
with Ragashanti
Prapa respek to all a mi Tambareen Fambily an all Mix Up linky-linky. An big up to all listeners pon Tambareen Radio ova Mix Up Yaad (mixupyaad.com).
Mi a move straight to di mix up:
Facebook Con
Raga, I met this guy on your fan wall who was very nice to me. He was very funny and always made me laugh by telling me a lot of mix ups. We always exchanged a lot of sexy pictures.
Things were going good until he decided to come up and visit me. I live in New York and he said he has a 10 year multiple visa. <span style="font-weight: bold">He asked me if I could buy his ticket for him. I loved the guy so much and believed in us that I told him I would buy his ticket. But I was a little surprised when <span style="font-style: italic">he said he only flew first class</span>.</span> Anyway, I didn't make much of it, because I was anxious to finally see him in person.
Raga, I used my credit card and bought the first-class ticket for him. When he was coming up he called me from the airport and I even clearly heard the airport announcements in the background. We even talked while he was on the plane, and he told me they were about to close the door of the plane and take off.
Raga, I timed his flight and excitedly went to the airport to finally meet him. I waited and waited but didn't see him. I waited until there was no one left on the flight. I was confused and was wondering if something happened to him. I left the airport and went home still confused.
Because I was the one who bought the ticket I was able to check if it was used. <span style="font-weight: bold">The airline said it was used and that the passenger did disembark the flight on the booked date. Raga, I don't know if something happened to him. He has not been on the wall since that day. And it looks like his Facebook page has disappeared</span>. I just don't know if something happened to him. I am not sure what to think.
Di man con yuh an rob yuh. The main thing that proved dis a di fact say him Facebook page disappear. A nuh disappear di page disappear, a block him block yuh an mek yuh cyaan see him page.
An it look like him did mask up pon yuh an screechie pass yuh a di airport. If a hold dem did hold him inna immigration yuh woulda still hear fram him by dis. Di ongle oda ting possible is if him did a try smuggle up supm an dem ketch him an lock him up - but dat a nuh di case because him wouldn't have access fi conveniently shut down him Facebook page or block yuh. Soh him definitely [censored] yuh up wid a con.
Dat bwoy mussi did have anoda woman a New York a wait pon him. A wonda if a smaddy else offa di wall?
One ting though, an nuh bex, but mi really haffi laugh fi know say him a con yuh a flight an gaan all di way a first class! Him wicked eeh!! Him couldn't jus fly economy?! Hush yaa, at least a nuh di worst did reach yuh, cause yuh have nuff people file fi dem man or woman fi goh a farin - an neva see dem again afta dem land. Fi real. Soh gwaan bless up yuh self an buil' back.
Write me an mek mi know wa unu tink. Email: [email protected], Twitter: @ragashanti.