edited
Did you own one of these?
Wow Witchy, I am intrigued by your hopscotch diagrams! Never saw most of those before...
btw, oonuu used to tek out de rubba ring from outta bakkle top an knot dem togedda til dem long enough fi mek skippin rope????
Wha bout marbles? In particular - Bembeh? I was soooo good at marbles... brothers hated that lol!
yeah man... remember pear seed gun real well. some times yu would a see di smoke a come out di end...
Originally posted by seemiyah View PostI am sure I didn't see it listed but what about pear seed gun? I am sure a never just we mek dat up. You tek a broken antennae (at least that is what we used) you dig out the pear seed and then you pop it out the other end with piece of wire? At least is so me remember it....anybody?
mi have few fi oonu
1. what u tink wi do wid nail, pipe top, matches and a concrete wall?
2. marble - oonu memba bembe marble?
3. wah bout bounce lastic pan di wall and wen dem land pon any other pon di ground you get dem deh too. elastic band ws serious currency
4. oonu ever tek di little rubber/plastic washer out soda bottle cap and loop dem inna each other and mek a helluva long rope. mi not even memba wah wi do wid dat deh rope.
5. fi dandy shandy we used to stuff box juice box wid newspaper, rock stone, grass and any ting else wi cuda find and den knock di corner a di box pon di ground so as not to *seriously* injure nuhbaddy when dem get soak bout dem a try get cock up a ten
mi a guh stap now. nostalgia a guh kill me. we did really spend nuff time a road a ramp as pickney
Originally posted by FrenchTickla View Postmi have few fi oonu
1. what u tink wi do wid nail, pipe top, matches and a concrete wall?not a clue
2. marble - oonu memba bembe marble? i remember di marbles weh chip up dem call dem rooks. and the new ones dem call dem pretty. dem use to fight ova rooks and pretty all the while.
3. wah bout bounce lastic pan di wall and wen dem land pon any other pon di ground you get dem deh too. elastic band ws serious currency yes. rubba ban was like money. and we used to have dem from our wrist to our arm pit. LOL. mi granny use to cuss say we a gamble from early.
4. oonu ever tek di little rubber/plastic washer out soda bottle cap and loop dem inna each other and mek a helluva long rope. mi not even memba wah wi do wid dat deh rope. dont remember doing that.
5. fi dandy shandy we used to stuff box juice box wid newspaper, rock stone, grass and any ting else wi cuda find and den knock di corner a di box pon di ground so as not to *seriously* injure nuhbaddy when dem get soak bout dem a try get cock up a tenyes have to knock in the corners. . dwl @ soak and cack up.
mi a guh stap now. nostalgia a guh kill me. we did really spend nuff time a road a ramp as pickney
ahe sah. we did have so much fun. wonder wat bubba and LV gonna look back at and call fun
Originally posted by missus_vegas View Postahe sah. we did have so much fun. wonder wat bubba and LV gonna look back at and call fun
hold the top a di pipe and slam dat nail inna a concrete wall and it mek a massive sound. yes we would run thru the housing scheme and do dis outside people window inna di miggle a di night. mi did tek up wid bad crowd apparentlyand get lock outta di house a few times fi it. sleep pon tap a di house unda di stars till mi modda sarry fi mi.
if alex eva do anyting like dis
My brothers used to do this left Bridgeport and go over Breaton and Naggos Head, bwoy them KC boys used to give trouble. I remember one time them do it and one man did deh pan him toilet and run out with him underware round him ankle
Originally posted by FrenchTickla View Postvegas u a guh tink seh mi was a likkle terrorist in portmore when mi tell u bout numba 1. we would tek a old pipe top (detach from di pipe of cours), "turn on di pipe", den scrape awf di "sulphur" awfa di matches and fill di bottom side a di pipe handle (dere is a hole in there), then we put a nail inna di hole (point first).
hold the top a di pipe and slam dat nail inna a concrete wall and it mek a massive sound. yes we would run thru the housing scheme and do dis outside people window inna di miggle a di night. mi did tek up wid bad crowd apparentlyand get lock outta di house a few times fi it. sleep pon tap a di house unda di stars till mi modda sarry fi mi.
if alex eva do anyting like dis