I guess this is also considered to be perfectly appropriate attire and behaviour
..and here are others..can't post them though...the only words that are discernable are the NUFF cloths ripping.... at times like this I am glad my comprehension of patois is not 100% and no I will not be listening to them 3X to catch all the words.
I did not make it all the way through ANY of them even once.
JAMAICAN WOMEN FIGHT @yardstarz
and
Jamaican gyal fight over man @YARDSTAR
and
Goodie A Talk Di Things Dem
I definitely do not consider any of this to be "common" or normal behaviour.
Disgusting.
Last edited by Tropicana; 09-15-2013, 09:30 AM.
Why is di internet filled with soooo much of this bad behavior by so many of our people?
Di ting dat amaze mi is di fact dat dese oomen doan si di danger in taking dem very young baby out ah street an exposing dem tuh dat very dangerous situation, especially wen dem ah fling rockstone an bottles at oneanother!
Originally posted by j-kid View PostWhy is di internet filled with soooo much of this bad behavior by so many of our people?
The bottom line is dem noh see nutten wrong wid it...so dem post it giving the world a very bad impression of Jamaica and Jamaicans.
Originally posted by j-kid View PostDi ting dat amaze mi is di fact dat dese oomen doan si di danger in taking dem very young baby out ah street an exposing dem tuh dat very dangerous situation, especially wen dem ah fling rockstone an bottles at oneanother!Last edited by Tropicana; 09-15-2013, 01:37 PM.
Yuh kno Milo, yuh may hav ah point. Di introduction of cable an satellite across di island, may explain it. As Tropi pointed out, in every animal species, di mother will move dem babies out of danger, and will try fi rip yuh head off, or at least tek ah run at yuh if dem sense dat yuh ah put dem babies in danger. Growing up, yuh would haffi sneak fi si dem ting deh, caa yuh parents would tell yuh fi goh inside di yaad. If di fite inna di tenement yaad, dem tell yuh fi goh inna di house.
Originally posted by j-kid View PostGrowing up, yuh would haffi sneak fi si dem ting deh, caa yuh parents would tell yuh fi goh inside di yaad. If di fite inna di tenement yaad
You too......
So wait a second were all the Jamaican men on this board except for Xavier, RichD, Walhalla, Milooh, Emperah, Diplomat, Dr. Dudd, Wahalla, Neutral, and the guy from Kingston who is hard of hearing and has numbers in his name (I am forgetting his name, we haven't seen him in a while) raised in the ghetto?
Last edited by Tropicana; 09-15-2013, 07:19 PM.
Originally posted by RichD View Postah sah .
mi jus haffi shake mi head
we've fallen far...
always amazes me that there are men there & they allow them to fight...even filming it for entertainment...reflects the general moral breakdown of the society;
she could have possibly lost an eye over this foolishness