Re: soooo Ashley is running off wid a baby dat mite not be hers
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">LEAVING behind a teenage dawta dat she know is hers.... </div></div>
Just found out from soapcentral that Sharon is Faith's mommy ....mi sarry fe Ashley but mi glad seh Faith is back with her real mommy.....taught it was a dumbass storyline to begin with *KMRT*
Henyhoo....I dis hope she nuh go back to dat Jackass Nick...time Sharon get a new man....bettu any money those two gonna end up together....while dat witch Phyllis pee pee up harself
Adam ha nuff life u know..a mus mous mous pickney fi real
him realise seh is really di maddix a play at doctor...watch him wuk it to him advantage....n mi a watch how di romance bet Billy n Victoria a marinate...wait till dat deh fyahstick ketch,it a go mek more dan romance blaze....
so wat, Adam a go dead an all an sundry gwine to be pon
di list of suspects even di DA ovahear Jack weh him a utta fi him threat n di maid hear Nick wen him seh his bit...
an poor Ashley was choking di [censored] out of Adam so dat di policeman had di dickens fi pull har awf... but is how him is prisoner unda police guard an people a go een n out a fi him room juss so...dem no even show ID...dem juss push pass so enta
mi feel seh like how him a whitemail Emily/Patty fi help him escape wen dem a move him go di jail , she a di one whe a go off him...but mi like how a prisoner, him,get nurse fi buy toy puss so him could frighten Emily/Patty
den wat is gwine to happen to Jena now dat di bredda n sista deh jail....she eena dat crate wid no food no wata n likkle air...
so Adam ha di baby eena him han eena Sharon hotel room
an a masked lady a stan up behind Lauren in di bathroom a tell har dat she know Lauren wen Lauren ask if she Lauren know har....even me wan fi see is who
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.