Re: Buju Banton & Friends Before the Dawn Concert
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Ms Exced</div><div class="ubbcode-body">cool can't wait to go home to see the pictures
I guess you dance off you foot dem </div></div>
Me foot, me back, and some other parts me nay know me have. Whole a dem was working last night.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body">I forget which radio station she works for.
<span style="font-weight: bold">People a tek een the show</span>
tell me dat is not Rob dat in the middle...it certainly looks like him but he has put on a lotttttt of weight....
Rob Kenner, wrote fi Vibe Magazine covering Reggae..mi even a look pon dis picture vs one of mine n di face is the same but the body not
wow wat a difference a decade can mek
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body">Without a doubt, the best stage show I have ever attended.
One band backed everyone, no lag time between performers, and whole heap of special guest appearances.
Shaggy
Everton Blender
Gyptian
Freddie McGregor
Marcia Griffiths
Nadine Sutherland
Spraggah Benz
Junior Gong
Stephen Marley
Bustah Rhymes
DJ Khaled
Gramps Morgan
Wayne Wonder
Sean Paul
I'm sure I am forgetting some....but di show did nice cyaan done. </div></div>
was it Ruff Kut band dem use? :thnk: mi cannot mek out di features of anybody in di band...
kmt dat nuh sound nice at all, pay popdung ppl pan di lineup.
mi a try tek in the streaming supm, but di pic nuh stay fi long- mi hear the sound but alla sudden nutn nuh deh pan di <span style="text-decoration: line-through">stage</span>, i mean di page. (nawguh mek dem know mi dress up inna mi bathy rider and a gwan like mi did deh a di show! but di intanet naw corporate wid di I ).
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body">Without a doubt, the best stage show I have ever attended.
One band backed everyone, no lag time between performers, and whole heap of special guest appearances.
Shaggy
Everton Blender
Gyptian
Freddie McGregor
Marcia Griffiths
Nadine Sutherland
Spraggah Benz
Junior Gong
Stephen Marley
Bustah Rhymes
DJ Khaled
Gramps Morgan
Wayne Wonder
Sean Paul
was it Ruff Kut band dem use? :thnk: mi cannot mek out di features of anybody in di band... </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body">I forget which radio station she works for.
<span style="font-weight: bold">People a tek een the show</span>
tell me dat is not Rob dat in the middle...it certainly looks like him but he has put on a lotttttt of weight....
Rob Kenner, wrote fi Vibe Magazine covering Reggae..mi even a look pon dis picture vs one of mine n di face is the same but the body not
wow wat a difference a decade can mek </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body">Without a doubt, the best stage show I have ever attended.
Shaggy
Everton Blender
Gyptian
Freddie McGregor
Marcia Griffiths
Nadine Sutherland
Spraggah Benz
Junior Gong
Stephen Marley
Bustah Rhymes
DJ Khaled
Gramps Morgan
Wayne Wonder
Sean Paul
I forgot Tarrus Riley.
And they gave shout outs to all the entertainers that wanted to be there, but because dem nuh have no visa dem haffi watch online.
Beenie Man
Luciano
Vybz Kartel
ANd some oddas...lawks me can't membah now.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.