all i gotta say is WOW!! and LAWD!!!
Alecia Keys
Re: Alecia Keys
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">all i gotta say is WOW!! and LAWD!!! </div></div>
Move over...my crush is bigger than yours [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif[/img]
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70377-loveeyes.gif[/img] Alicia singing "No One" - You Tubeaka ChurchDude. I want that moniker back! Until then....
"Sometimes you have to let go to see if there was anything worth holding on to" ~ Anon
Z, tap tell lie pon di woman [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
Mi wish dem would mek a real compilation of all a mi favorite songs dem weh shi sing so mi wouldn't have to buy all di cd dem (guess I have to wait anedda 10 or 15 years *sigh*)
Lissen yuh likkle fresh pickney, unlike some people who shall remain nameless, mi nuh inna di bandoloo bizniz [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
So ahhhm, if mi gi you a smalls (or return di nanny weh yuh gimme yessidey, yuh tink yuh can go download dem an' bun dem fi mi? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly</div><div class="ubbcode-body">Yeah...buy...Me too [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70459-lyad.gif[/img] </div></div>
lawd, am I the only law-abiding citizen round here? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Empress_Nylah</div><div class="ubbcode-body">
She was on an episode of "Cane" and she rocked that song.
Unlike your criminals, I'm gonna go buy the CD today. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] </div></div>for some reason, everytime she cum back she always cum wid a slamming chune.
Fallin, you don't know my name and now dis