Re: Next pet I own, I will name it....
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CeaBee</div><div class="ubbcode-body">i'm just a dog tolerator but when i see my neighbour's golden retriever i always smile- it always seems so pleasant and happy, and it has nice flowing fur (not a weave
If I ever had to get a dog
- i would want a mini golden retriever (since is merka and with the weather etc, <span style="font-weight: bold">the dog haffi come inside</span>)- I don't know if them come up with that breed yet
my dogs them stay outside year round.....dem dog space is warm and dem is not pet
guard dogs alert u wen dem critter dey bout the place am surrounded by bush/forest
My pets are the goldfish inna di tank
and I swear am getting rid of dis blastid parakeet or whateva dem call dem..... blastid racket dem kickup.......wonder if dem good to mek good jerk chicken
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CeaBee</div><div class="ubbcode-body">i'm just a dog tolerator but when i see my neighbour's golden retriever i always smile- it always seems so pleasant and happy, and it has nice flowing fur (not a weave
)If I ever had to get a dog
- i would want a mini golden retriever (since is merka and with the weather etc, <span style="font-weight: bold">the dog haffi come inside</span>)- I don't know if them come up with that breed yet
</div></div>my dogs them stay outside year round.....dem dog space is warm and dem is not pet
guard dogs alert u wen dem critter dey bout the place am surrounded by bush/forestMy pets are the goldfish inna di tank
and I swear am getting rid of dis blastid parakeet or whateva dem call dem..... blastid racket dem kickup.......wonder if dem good to mek good jerk chicken
and I plan on geeting a black goldfish.....gwine name him KING