am working on ur poncho....u said u wan di colours in a stripe ...will do...do u want di hood to be in di colours r blk wid a stripe also...mek mi know
no something not rite. i thought dis ting was goin to be done on a first come first serve basis...how come loops order a get work pan before mines. no sah dem tings yah no rite iyah
uhm please to mail the book as i get the feeling i may be waiting a while and dont mind me tek u time as long as mi get it before summer.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: FrenchTickla</div><div class="ubbcode-body">evan u can post a pic of dahjah poncho wid di black weh u add?
sarry bout u son </div></div>
didnt put any blk on it...didnt tink it added anyting to it..detracted instead...mi gwine to mek him a blk one lata on
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: missus_vegas</div><div class="ubbcode-body">no something not rite. i thought dis ting was goin to be done on a first come first serve basis...how come loops order a get work pan before mines. no sah dem tings yah no rite iyah
uhm please to mail the book as i get the feeling i may be waiting a while and dont mind me tek u time as long as mi get it before summer. </div></div>
mi wi sen di book...fi Dahjah n Loops is from existing pattern so dem easy fi do...u n T wan mi fi adjust a pattern fi fit een oono special desires..dat mean mi haffi rewrite di pattern fi mek sure di gauge is correk due to di yarn u want an di neck she want...so wen mi finish hers ,Loops,wich is already half done, mi wi get to fi oonoo...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Diabolical_Tanya</div><div class="ubbcode-body"> Evan yu can make dog sweater? I think Tango would look sharp in a black sweater wid red green an gold </div></div>
yes i can...if u wan it i can dweet..have money to replace yarn n shipping, i can knit it
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: loops</div><div class="ubbcode-body">black with stripe please. can't wait to see what you do.
did it lass nite (the stripe)...was gwine to post it but decide to wait until all is done to gi u di full unveiling...now u know dat i want replacement of yarn used, plus shipping...i do this fi fill mi time ....btw, love the constrast to the blak...it looking good , even if i say so miself
mi no stitch di jining yet, is pin it pin so mi could use some black n do di jining...but mi no know if di black a go fit een...whe u tink? </div></div>
very nice, what eva you tink is bess wi work.
ok gotta go 2morrow a ny </div></div>
u know, mi a go need u addie again....u poncho finish...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Diabolical_Tanya</div><div class="ubbcode-body"> Evan yu can make dog sweater? I think Tango would look sharp in a black sweater wid red green an gold </div></div>
yes i can...if u wan it i can dweet..have money to replace yarn n shipping, i can knit it </div></div> yes if you can mek fi Tango in the same colour yu mek mine so wi can match I would be so happy
Let me know what measurement you need when you pick out a pattern (fi di dawg)
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: loops</div><div class="ubbcode-body">black with stripe please. can't wait to see what you do.
did it lass nite (the stripe)...was gwine to post it but decide to wait until all is done to gi u di full unveiling...now u know dat i want replacement of yarn used, plus shipping...i do this fi fill mi time ....btw, love the constrast to the blak...it looking good , even if i say so miself </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Diabolical_Tanya</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Diabolical_Tanya</div><div class="ubbcode-body"> Evan yu can make dog sweater? I think Tango would look sharp in a black sweater wid red green an gold </div></div>
yes i can...if u wan it i can dweet..have money to replace yarn n shipping, i can knit it </div></div> yes if you can mek fi Tango in the same colour yu mek mine so wi can match I would be so happy
Let me know what measurement you need when you pick out a pattern (fi di dawg) </div></div>
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.