to make a shrug, juss knit n purl
fi di length of u back plus fi u two arms...dem fold and sew a seam from wrist to ur armpit, leff di area fi u back open, and sew anodda seam from di odda armpit to u wrist...
that is the easiest way for a shrug...depending on the needle and type of yarn used, u dont need to cast on more than 30 stitches...
fi di length of u back plus fi u two arms...dem fold and sew a seam from wrist to ur armpit, leff di area fi u back open, and sew anodda seam from di odda armpit to u wrist...
that is the easiest way for a shrug...depending on the needle and type of yarn used, u dont need to cast on more than 30 stitches...

and a a next mix blend w/ pink and brown and wah look like dark green...dat mi ago mek a baby cacoon... i think. i also buy some dusty rose yarn it came in a pack dem a sell one pound fi 4 dalla...tonite i am starting some booties fi a guy at my work
if dem no finish intime fi give him well mi can keep dem souvenirs.