Paid by credit card.. Should I dispute the claim?
basically we had existing mirrors and called the guys in to cut and reinstall the glass. Dem cut the glass in the wrong place pon 1 mirror and den dem neva mount the 2nd glass level..
I called the manager and she a chat ish bout mi haffi pay fi have dem come back.. mi ask ar fi come and look pon de work. She a defend dem work . Since she cant come till the 28th.. We made a video and sent it to her Wed.. She has not responded yet
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/gaum0IIHoBI?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
basically we had existing mirrors and called the guys in to cut and reinstall the glass. Dem cut the glass in the wrong place pon 1 mirror and den dem neva mount the 2nd glass level..
I called the manager and she a chat ish bout mi haffi pay fi have dem come back.. mi ask ar fi come and look pon de work. She a defend dem work . Since she cant come till the 28th.. We made a video and sent it to her Wed.. She has not responded yet
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/gaum0IIHoBI?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>