Paid by credit card.. Should I dispute the claim?
basically we had existing mirrors and called the guys in to cut and reinstall the glass. Dem cut the glass in the wrong place pon 1 mirror and den dem neva mount the 2nd glass level..
I called the manager and she a chat ish bout mi haffi pay fi have dem come back.. mi ask ar fi come and look pon de work. She a defend dem work . Since she cant come till the 28th.. We made a video and sent it to her Wed.. She has not responded yet
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/gaum0IIHoBI?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
basically we had existing mirrors and called the guys in to cut and reinstall the glass. Dem cut the glass in the wrong place pon 1 mirror and den dem neva mount the 2nd glass level..
I called the manager and she a chat ish bout mi haffi pay fi have dem come back.. mi ask ar fi come and look pon de work. She a defend dem work . Since she cant come till the 28th.. We made a video and sent it to her Wed.. She has not responded yet
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/gaum0IIHoBI?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

mi seh let us resolve this amicably (even doah mi head did a start hot mi when she seh dat) and please come see their work. She said she cant come till the end of the month so mi offer fi tek pics and a video so she can see how it look..