so dis young chick (20) is pregnant...she seh har fambily put har out since she decide fi kip di chile..tun out dat di fada (well him seh him wi wait fi DNA prove him to be di daddy) live wid fi him modda an is no help
my girl cawl up the Bunny Ranch and arrived at 6 months pregnant to as she says, save up an provide fi har dawta....she has about 5 clients a day cause dere seems to be men out dere, who like to rooks wid preggies...even has couples she says....
so, anyting wrong wid har decision an is she shortsighted in thinking dat dis will not affect the daughter longterm, in many ways?
my girl cawl up the Bunny Ranch and arrived at 6 months pregnant to as she says, save up an provide fi har dawta....she has about 5 clients a day cause dere seems to be men out dere, who like to rooks wid preggies...even has couples she says....
so, anyting wrong wid har decision an is she shortsighted in thinking dat dis will not affect the daughter longterm, in many ways?
an i fi one know seh nuff undacurrent a cause major undertow dese days
cyan fault u still
is my comment she is referring to, but last I checked I am entitled to my own opinion and beliefs