Re: In this day and age
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">no
no
and no to all yuh questions.
We don't sell anyting, mi juss send one check in to the school fi donate and call it a day
mi nah sell nothing a work eeda dat is sooooooo annoying
and no mi not going wid mi pickney door to door eedah
next ting the weirdos guh tek it as invite fi dem chat to har when mi not around(not that i am ever absent but you know wah mi mean)
heck no. if she want win fundraising prize mi will buy prize gie har </div></div>
all weh u just say...ditto... I like that the daycare ask for volunteers and the school him going to go to better no come with it cause it is one of mi pet peeve ... mi nah send him go beg/sell and mi no like people a beg mi a work.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">no
no
and no to all yuh questions.
We don't sell anyting, mi juss send one check in to the school fi donate and call it a day

mi nah sell nothing a work eeda dat is sooooooo annoying
and no mi not going wid mi pickney door to door eedah

heck no. if she want win fundraising prize mi will buy prize gie har </div></div>
all weh u just say...ditto... I like that the daycare ask for volunteers and the school him going to go to better no come with it cause it is one of mi pet peeve ... mi nah send him go beg/sell and mi no like people a beg mi a work.