Re: Dem mek machine fi pick up
liz lange...for when the regular clothes cant fit nuh more
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ILP_N_Belly</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nylah</div><div class="ubbcode-body">I just remember one girl I knew kept denying she was pregnant (we worked together) until we told her we already knew she was knocked up cause of the belly "pop" She was a small, fit girl so even before 3 months u could see the subtle change in her frame
so????
dont know what the "pop" is about, but mi inna mi regular close.
although mi muss admit daht some ah dem starting to feel uncomfortable. </div></div>
liz lange...for when the regular clothes cant fit nuh more

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ILP_N_Belly</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nylah</div><div class="ubbcode-body">I just remember one girl I knew kept denying she was pregnant (we worked together) until we told her we already knew she was knocked up cause of the belly "pop" She was a small, fit girl so even before 3 months u could see the subtle change in her frame

so????
</div></div>dont know what the "pop" is about, but mi inna mi regular close.
although mi muss admit daht some ah dem starting to feel uncomfortable. </div></div>
good ting mi wasnt drinking

get a kerchif an put a scent that you like (lilac or mint) on it an keep it close at hand. Then sniff that when you encounter smellbadtings

o my gawd im raw. all mi could do was try ketch mi breath cah it did stawt lef mi. all when di pickney lef mi di smell seem like it did stuck up inna mi nose.
den dis
an seh......look yah, mi ah big ooman an mi know how fi live mi life.