ok, i know this is a tradition for most - some hold it before di baby come and some after.
i feel that if/when i have a crumbsnatcher
i would feel weird holding a traditional baby shower sakea how mi nuh waan people feel like dem haffi finance mi breeding and i hate being center of attention
. jus mi personal preference.
i will excuse mi pushy girlfriends who i know wud want to buy running stroller and ting because dem love me. but di random friends and aquaintances shudden feel like dem haffi get mi nutten.
any of oonu had dis dilema or going thru it now? how oonu resolve it?
as an invitee, mi normally just mek di baby a blanket caw it feel more personal
and i've been out of town fi di last few so missed di asinine diaper pon di forehead "games"
discuss ...
i feel that if/when i have a crumbsnatcher

i will excuse mi pushy girlfriends who i know wud want to buy running stroller and ting because dem love me. but di random friends and aquaintances shudden feel like dem haffi get mi nutten.
any of oonu had dis dilema or going thru it now? how oonu resolve it?
as an invitee, mi normally just mek di baby a blanket caw it feel more personal

discuss ...