Mothers do u or did u use it on ur babies? If not wats ur reason. I grow up see ppl use it a yard an i still see it being sold but mi no know if its still an "acceptable" product. Everybody a go green an chemical free now.
An also wats the real diff btwn cawn starch an baby powder. Mi read say u nuffi use baby powder nemore but u can use di starch instead. Well if the baby can inhale the powder isnt the starch just as inhaleable
is dat a word ilp lol.
Lawd i think too much access to information a mad mi. I need to fling weh the puter an disconnect from the net. Mi sure say my mom used to powder mi an rub vaseline pan mi batty an look mi deh trang trang it never kill mi.
An also wats the real diff btwn cawn starch an baby powder. Mi read say u nuffi use baby powder nemore but u can use di starch instead. Well if the baby can inhale the powder isnt the starch just as inhaleable

Lawd i think too much access to information a mad mi. I need to fling weh the puter an disconnect from the net. Mi sure say my mom used to powder mi an rub vaseline pan mi batty an look mi deh trang trang it never kill mi.