Mothers do u or did u use it on ur babies? If not wats ur reason. I grow up see ppl use it a yard an i still see it being sold but mi no know if its still an "acceptable" product. Everybody a go green an chemical free now.
An also wats the real diff btwn cawn starch an baby powder. Mi read say u nuffi use baby powder nemore but u can use di starch instead. Well if the baby can inhale the powder isnt the starch just as inhaleable
is dat a word ilp lol.
Lawd i think too much access to information a mad mi. I need to fling weh the puter an disconnect from the net. Mi sure say my mom used to powder mi an rub vaseline pan mi batty an look mi deh trang trang it never kill mi.
An also wats the real diff btwn cawn starch an baby powder. Mi read say u nuffi use baby powder nemore but u can use di starch instead. Well if the baby can inhale the powder isnt the starch just as inhaleable
is dat a word ilp lol. Lawd i think too much access to information a mad mi. I need to fling weh the puter an disconnect from the net. Mi sure say my mom used to powder mi an rub vaseline pan mi batty an look mi deh trang trang it never kill mi.
highway robbery I tell you and I used it in his hair while waiting for the good baby oil from smaddy. I think it will end up being used just as much as the one I got for Adale (I left in Jamaica 3/4 full when he was almost 3). Ppl use it in the diaper area but once again huggies and I have not had any diaper rash issues. I personally dont think it is necessary.
bout put vaseline pan baby. Diaper?? A wah name soh?? Mek dem run round di yaad wid just one likkle shirt suh dem doan ketch cole inna dem chess 

smaddy shouldan tie her up and mek fi her bathy rash up while wearing depends and see how SHE like it
so I think you should be ok with regular diaper changing and likkle corn starch (if you prefer).