Re: Unno so demanding... cho
my laptop does a slideshow of the pictures saved on it wen i am not using it but it is on...the one wid him wid di red bandanna r wateva it was looking very gangster, neva fails to mek mi smile...dat is a winning picture...one of these days u should enter it in a baby contest...
telling u dat dese being saved as mi done...sue me
my laptop does a slideshow of the pictures saved on it wen i am not using it but it is on...the one wid him wid di red bandanna r wateva it was looking very gangster, neva fails to mek mi smile...dat is a winning picture...one of these days u should enter it in a baby contest...
telling u dat dese being saved as mi done...sue me
... mi know the possibility when mi post them on the net ... just if smaddy decide fi do something fi hurt mi babies then mi might need ur services fi help keep mi outta prison cause mi not afraid fi tek the law in mi hands... your likkle slide show fi give u joy is part of the reason they are posted.
a wouldan just kiss up him cheeks