<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/spc5yYHpb9s&feature=player_profilepage"></param> <param name="wmode" value="transparent"></param> <embed src="http://www.youtube.com/v/spc5yYHpb9s&feature=player_profilepage" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> </embed></object>
look at me making a mess
Re: look at me making a mess
she was wetting up di place more dan dat b4 mi run fi di camera. u no see dat likkle smile she a give me. as if to say "im not gonna let u catch me behaving badly on camera" :dwl;
mi wish mi coulda post the other vid mi have of her but mi cant copy it from FB. its of her wen she was only weeks old. she was lost in this tubnow it too small.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: diabolical_Tanya</div><div class="ubbcode-body">Vegas hos shi look so tall an you so likkle bit? yu sure is you a di baby madda? I would get a DNA if I was you</div></div>
Tanya mi never want to say it but she no likkle and scrawny at all...
She's just as cute and was having a good time in her bath.
The video made me smile but also stressed me out. You don't want to slide the toothbrush holder and things out the way and push the tub closer to the mirror and further from the edge?
DWL ..all I am hear thinking is .. weh di rahtid Vegas noh goh bade di picney an tap video har. Come in like dats what Baby Vegas a try tell har..dats why shi a kick up rumpous soh
Mi seh any day shi get fi talk ..mi sarry fi yuh backside cause shi set fi facety like yuh