Re: him find him teapot
this lady i run with always do it (and the tough mudder as well) and she close to 60 . She always come back with very interesting stories
but then on another forum me read bout a next lady that mess up her knee a jump over foolishness, and doc operate pon it and tell har nuffi run again
this lady i run with always do it (and the tough mudder as well) and she close to 60 . She always come back with very interesting stories

but then on another forum me read bout a next lady that mess up her knee a jump over foolishness, and doc operate pon it and tell har nuffi run again
. mi know it good fi him develop him instinct dem but it also mean mi may be a likkle bit more limited as to who can watch him. mi gwine work hard fi show him di safe people dem so him nuh fraid when dem come rung. saturday will be a test caw mi a run Warrior Dash and mi fren who him nuh meet yet will watch him. </div></div>
) so mi not as igle as mi used to be
time a fly