Re: Rice and butter...or
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz_Obama</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz_Obama</div><div class="ubbcode-body">I Always add a bit of butter to my rice after I cook it and it is steaming hot out of the pot - but I havent had it as a "meal" in quite some time...
It used to be a staple of mine as a child - since i was a picky eater and would not eat most things my mom made for dinner.
rice and Sugar!!!
never heard of such a thing... </div></div>
so hole awn deh..yu nuh put een di butta before di watah stawt bwile?
yes but mi nuh waan kill awf evey baddy inna de house wid mi butta fetish so mi add extra to my plate wen it done. </div></div>
ah see
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz_Obama</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz_Obama</div><div class="ubbcode-body">I Always add a bit of butter to my rice after I cook it and it is steaming hot out of the pot - but I havent had it as a "meal" in quite some time...
It used to be a staple of mine as a child - since i was a picky eater and would not eat most things my mom made for dinner.
rice and Sugar!!!
never heard of such a thing... </div></div>so hole awn deh..yu nuh put een di butta before di watah stawt bwile?
</div></div>yes but mi nuh waan kill awf evey baddy inna de house wid mi butta fetish so mi add extra to my plate wen it done. </div></div>
ah see