Re: Cooking Shows - Top Chef--finale
i think carla just got overwhelmed.
she had nuff respect for her sous chef (stating that she knows casee is meticulous)
that being said, she should have juss stuck to her game plan all along, which is making simple food.
sous vide ? a wah the hell dat ? cooking the BEEF inna bag ?
she nevah used that technique before and it was not the time to experiment \0/ same ting wid har desert
when stefan seh him was gwine freeze the fish den slice it i was like
mi a nuh chef but mi always hear dem seh when yuh freeze fish it change the consistency of it and mek it spring wata
mi know him was going down fi dat too.
i think carla just got overwhelmed.
she had nuff respect for her sous chef (stating that she knows casee is meticulous)
that being said, she should have juss stuck to her game plan all along, which is making simple food.
sous vide ? a wah the hell dat ? cooking the BEEF inna bag ?
she nevah used that technique before and it was not the time to experiment \0/ same ting wid har desert
when stefan seh him was gwine freeze the fish den slice it i was like
mi a nuh chef but mi always hear dem seh when yuh freeze fish it change the consistency of it and mek it spring wata
mi know him was going down fi dat too.