Re: He said yes
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MrsMarieK</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolbeans</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MrsMarieK</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolbeans</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Compray</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: May_Pen_Yout</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Compray</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: May_Pen_Yout</div><div class="ubbcode-body">Why should it matter who proposes?
You see something you want and you go after it...before somebody else tek yuh place. </div></div>
You do realize that if a man doesn't want a woman, no amount of proposing will change his mind? </div></div>
That wasn't my point. So it's better to sit and wait and hope? </div></div>
If a woman has to sit, wait and hope then there is something extremely wrong with that relationship. Both of them should know where the relationship is heading or not. </div></div>
yes mi gree wid dis.
lol suh in di mean time unnu both siddung deh a look pan wan anedda an a hope seh him seet by di time u leff. lol.
A dem kine a siddung an wait ooman get bun when a woman walk past an si di good good man siddung deh an decide fi walk up to him an seh "baby, you are a good man these are the things I'd like from you and here's what I have to offer" den di fuss ooman bawl an deh pan antidepressant tuh rahtid. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>
the marriage part doan mean seh him naah leff, when him ready to leff...a suh me seet. </div></div>
a non committed relationship is easier to walk out of.
CB I have many friends who after 5 years are still waiting some have been left by these men who marry assertive women.
well if dem waan walk ..better it easier fi them to walk u nuh.
disclaimer : imo
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MrsMarieK</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolbeans</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MrsMarieK</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolbeans</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Compray</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: May_Pen_Yout</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Compray</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: May_Pen_Yout</div><div class="ubbcode-body">Why should it matter who proposes?
You see something you want and you go after it...before somebody else tek yuh place. </div></div>
You do realize that if a man doesn't want a woman, no amount of proposing will change his mind? </div></div>
That wasn't my point. So it's better to sit and wait and hope? </div></div>
If a woman has to sit, wait and hope then there is something extremely wrong with that relationship. Both of them should know where the relationship is heading or not. </div></div>
yes mi gree wid dis.
lol suh in di mean time unnu both siddung deh a look pan wan anedda an a hope seh him seet by di time u leff. lol.
A dem kine a siddung an wait ooman get bun when a woman walk past an si di good good man siddung deh an decide fi walk up to him an seh "baby, you are a good man these are the things I'd like from you and here's what I have to offer" den di fuss ooman bawl an deh pan antidepressant tuh rahtid. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>
the marriage part doan mean seh him naah leff, when him ready to leff...a suh me seet. </div></div>
a non committed relationship is easier to walk out of.
CB I have many friends who after 5 years are still waiting some have been left by these men who marry assertive women.
well if dem waan walk ..better it easier fi them to walk u nuh.
disclaimer : imo