Re: Drama
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MissDiva</div><div class="ubbcode-body">I guess i kwestion har motives
i wonder if she called them really because of the dawta's behavior of did shi do it to MAKE SURE the dawta couldnt get har babygirl back EVER since she can't have pickney so shi can keep di dawta baby?
Caws hearing from odda ppl experience wid dem CPS ppl, di dawta would haffi PROVE shi fit to tek har babygirl back. So if she cyaan prove it den my co-worker would have di babygirl anyway. I juss doan think it was necessary for har to call and tell. i think the dawta woodan dug har own hole juss by not doing wah shi was supposed to do... </div></div>
Girl thats some real days of our lives Shuga! What ah ting if a troo ie
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MissDiva</div><div class="ubbcode-body">I guess i kwestion har motives

i wonder if she called them really because of the dawta's behavior of did shi do it to MAKE SURE the dawta couldnt get har babygirl back EVER since she can't have pickney so shi can keep di dawta baby?
Caws hearing from odda ppl experience wid dem CPS ppl, di dawta would haffi PROVE shi fit to tek har babygirl back. So if she cyaan prove it den my co-worker would have di babygirl anyway. I juss doan think it was necessary for har to call and tell. i think the dawta woodan dug har own hole juss by not doing wah shi was supposed to do... </div></div>
Girl thats some real days of our lives Shuga! What ah ting if a troo ie