Re: My Married Ex
Freddie call mi back .....
Him: Tanya I am so sorry about that but I did not know what else to do.
Me: yu need fi learn fi control yu oooman
him: I know I know
Me: a how shi insecure bout me soh? mi coulda understand if you an I were sleeping together but I juss don't get it.
Him: Well...you see...ahmmmm
The short version of weh him seh.
when him did fine Jesus an come offa di drugs is di church force him fi marrid har. (dem was living in sin) di night fore di weddin him mussi tell har how him wish it was Tanya him was marriding
an I guess through out the years my name seems to keep coming up in dem relationship.
Dem live like war boat but when me an him did deh wi neva fight one time ....him tell har dat
soh mi seh badwud meeda insecure to
aint karma a right b-werd...is dat gyal why me an him did bruck up
if only I was an evil person.....
Freddie call mi back .....
Him: Tanya I am so sorry about that but I did not know what else to do.
Me: yu need fi learn fi control yu oooman
him: I know I know
Me: a how shi insecure bout me soh? mi coulda understand if you an I were sleeping together but I juss don't get it.
Him: Well...you see...ahmmmm
The short version of weh him seh.
when him did fine Jesus an come offa di drugs is di church force him fi marrid har. (dem was living in sin) di night fore di weddin him mussi tell har how him wish it was Tanya him was marriding
an I guess through out the years my name seems to keep coming up in dem relationship.
Dem live like war boat but when me an him did deh wi neva fight one time ....him tell har dat
soh mi seh badwud meeda insecure to
aint karma a right b-werd...is dat gyal why me an him did bruck up
if only I was an evil person.....
but now that yu bring it up 
but dat is between di two a dem fi conclude ....
my fren Karma