an argue like ooman....oonu eva si henyting wussa dan dat? Sumtime mi haffi tan up an juss shake mi head an seh to miself "how dah man can argue suh....ah di original miss lashie dat"
Sum man trace like dem bleed a mont time....disgusting
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TLC_Beauty</div><div class="ubbcode-body">an argue like ooman....oonu eva si henyting wussa dan dat? Sumtime mi haffi tan up an juss shake mi head an seh to miself "how dah man can argue suh....ah di original miss lashie dat"
Sum man trace like dem bleed a mont time....disgusting </div></div>
Nothing worse. That not only disgusting but DISGRACEFUL. As my father would say to my mother when my oldest brother start with the back answer and wanting have the last word, "Dorothy, go on go count you panty in you panty draw, for madda lasshie might be wearing one".
I firmly believe that man who love to cuss (especially cuss women) are just one a those who love man but miserably living in the closet.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: DotCom</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TLC_Beauty</div><div class="ubbcode-body">an argue like ooman....oonu eva si henyting wussa dan dat? Sumtime mi haffi tan up an juss shake mi head an seh to miself "how dah man can argue suh....ah di original miss lashie dat"
Sum man trace like dem bleed a mont time....disgusting </div></div>
Nothing worse. That not only disgusting but DISGRACEFUL. As my father would say to my mother when my oldest brother start with the back answer and wanting have the last word, "Dorothy, go on go count you panty in you panty draw, for madda lasshie might be wearing one".
I firmly believe that man who love to cuss (especially cuss women) are just one a those who love man but miserably living in the closet. </div></div>
Seh it agen yah.....some ah dem ah wear panty yes. Nuttin wuss dan ah man weh love run aff him mowt like him name Katty.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kingy</div><div class="ubbcode-body">das why mi nuh cuss....mi jus fiss har unda har belly when she a flip up. </div></div>
Dat nuh happen yet cah yuh still hab yuh two front teet
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: jah yout</div><div class="ubbcode-body"><span style="font-weight: bold">weh dem call di ooman dem who love raise dem hand?</span>
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.