yuh nuh mi stawt read TLC poas bout tekkin har ex tuh court fi pay child support.
All dis is good but choo dat deh poas it bring out all kinds of tings. One is dat women feel one way bout the situation (aside from ILP) and dem don't stray too far outside dat line.
wah mi a come tuh is dis.
In dis world a black man has it hard enough to deal with society, job, po-lice etc.
De lass ting a man need is a mate who cyaan ova stand how fi deal wid him an put more pressure pan tap of him. A man looks to his ooman for solitude and when all shi cyan duh is add tuh de daily pressure then one shouldn't wonder why some a unno cyan kip no man.
If you have a good man why would you ar yuh fren dem do such foolishness an runweh de man, den wundah how him leff. Bout de kratchez did sweet an ting.
Man cyan get a nex one nuh mek dat ting deh mek yuh tink seh it cyan kip man alone. You have to know how fi deal wid him and if you don't find out how, nuff oddah ooman outdeh line up fi tek fi yuh "good" man

One
All dis is good but choo dat deh poas it bring out all kinds of tings. One is dat women feel one way bout the situation (aside from ILP) and dem don't stray too far outside dat line.
wah mi a come tuh is dis.
In dis world a black man has it hard enough to deal with society, job, po-lice etc.
De lass ting a man need is a mate who cyaan ova stand how fi deal wid him an put more pressure pan tap of him. A man looks to his ooman for solitude and when all shi cyan duh is add tuh de daily pressure then one shouldn't wonder why some a unno cyan kip no man.
If you have a good man why would you ar yuh fren dem do such foolishness an runweh de man, den wundah how him leff. Bout de kratchez did sweet an ting.

Man cyan get a nex one nuh mek dat ting deh mek yuh tink seh it cyan kip man alone. You have to know how fi deal wid him and if you don't find out how, nuff oddah ooman outdeh line up fi tek fi yuh "good" man

One