Re: So me an mi ozban was arguing in di store...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Just_Skelly</div><div class="ubbcode-body">ok not arguing...just healthily debating...
there were strawberries on sale...2lbs for 2 bucks...great...but di strawberry dem did look like dem almoas perish
....if u buy 10 in a pack at least 4 a dem nuh good...so mi jus pick up wan pack an start switch out di bad wan dem fi di good wan dem inna wan nex pack... 
him seh to mi seh it nuh right an mi a rob di store cah dat is di reason why it did a sell fi so cheap....
but mi tell im seh mi is a paying customer and why would i knowingly buy a defective product that would be of no use to me? what sense it would mek fi mi buy wan pack a rotten fruit????
so which wan a we right???
In odda words yuh mean seh dem did haff fluxxxy strawberries monst dem?
Dyumm!!
Your husband is correct; he must be my husband's twin...same ting him wudda seh...aldoah it wudda bi tuh much fi mi hopin di package an duh dat...mi jus wudd'n buy dem...
what is amusiing doah is di comments bout swine flu and you touching the berries...
wot a ting...
Dat is why dem seh....Dese fruits must be washed thoroughly when yuh tek dem home....in the strawberry/tomato fields workers have been known to defecate and urinate right there in the fields becozz they have NO "sanitary convenience" nearby..documentaries have been done on this story...it is not like you opened a bukkit of margarine, or even bread...duh peeps, duh!!!
Nothing out there is clean especially the human hands.
WASH ALL FRUITS VEGGIES, ALL FOODS THAT ARE CONSUMED "RAW"..ESPECIALLY.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Just_Skelly</div><div class="ubbcode-body">ok not arguing...just healthily debating...

there were strawberries on sale...2lbs for 2 bucks...great...but di strawberry dem did look like dem almoas perish
....if u buy 10 in a pack at least 4 a dem nuh good...so mi jus pick up wan pack an start switch out di bad wan dem fi di good wan dem inna wan nex pack... 
him seh to mi seh it nuh right an mi a rob di store cah dat is di reason why it did a sell fi so cheap....

but mi tell im seh mi is a paying customer and why would i knowingly buy a defective product that would be of no use to me? what sense it would mek fi mi buy wan pack a rotten fruit????

so which wan a we right???
</div></div>In odda words yuh mean seh dem did haff fluxxxy strawberries monst dem?
Dyumm!!
Your husband is correct; he must be my husband's twin...same ting him wudda seh...aldoah it wudda bi tuh much fi mi hopin di package an duh dat...mi jus wudd'n buy dem...
what is amusiing doah is di comments bout swine flu and you touching the berries...
wot a ting...
Dat is why dem seh....Dese fruits must be washed thoroughly when yuh tek dem home....in the strawberry/tomato fields workers have been known to defecate and urinate right there in the fields becozz they have NO "sanitary convenience" nearby..documentaries have been done on this story...it is not like you opened a bukkit of margarine, or even bread...duh peeps, duh!!!
Nothing out there is clean especially the human hands.
WASH ALL FRUITS VEGGIES, ALL FOODS THAT ARE CONSUMED "RAW"..ESPECIALLY.

</div></div> Me that too, If some start spoil, i have a feeling that the rest is not too far from that. and since i out them on a platter on the table, they have to be able to take the temp for a few days at least.