Re: So Apparently Cah Mi is Jamaican
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body"><span style="font-weight: bold">"You tend to be aloof and standoffish (<---yes, im use daht deh non-word) and you use sarcasm to members of my administrative team." I dont know...perhaps it's a cultural thing, but I think you need to work on that aspect."</span>
this makes me smile...why? cause di said ting dem a seh in ur workplace is whe nuff rung yah seh wen peeps no grin wid fi dem efforts....but the comments from here, IN DIS CASE, should be good since is u

ah sah...excuse mi while i ha dis laff (sung to Bob melody
Let the church say hallelujah!
That comment about aloof and standoffish is just a verbal tactic those folks use to keep us distracted. The worse we can do is start to repeat and entertain them when them say that stupid ish.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body"><span style="font-weight: bold">"You tend to be aloof and standoffish (<---yes, im use daht deh non-word) and you use sarcasm to members of my administrative team." I dont know...perhaps it's a cultural thing, but I think you need to work on that aspect."</span>
this makes me smile...why? cause di said ting dem a seh in ur workplace is whe nuff rung yah seh wen peeps no grin wid fi dem efforts....but the comments from here, IN DIS CASE, should be good since is u

ah sah...excuse mi while i ha dis laff (sung to Bob melody
)</div></div>
Let the church say hallelujah!

That comment about aloof and standoffish is just a verbal tactic those folks use to keep us distracted. The worse we can do is start to repeat and entertain them when them say that stupid ish.

it neva fails to amaze mi wat whites feel dem can write in a review an get weh wid it but if on the other side dem cry foul