should I say yes?
He asked me to marry him...
Re: He asked me to marry him...
Him have at least chree teet inna im 'ead?
One a dem is gold?
Him have ongle four baby madda dat yuh know bout?
Him sell Herbalife?
Him drive Hyundai wid dawk up window dem and spinnaz tires?
Den marry him. Him is a good catch.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Twiny</div><div class="ubbcode-body">weh the rah you a chat bout? u no marrid aready? </div></div>
<span style="font-size: 11pt"><span style="font-style: italic">Seh wha? Mi aggo stawt spreadsheet now!</span></span>
unno no married bout chree times awready? tek the time & effort and put eena one likkle bredda fi sarbigailIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">unno no married bout chree times awready? tek the time & effort and put eena one likkle bredda fi sarbigail</div></div>
i concur
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CestMoi</div><div class="ubbcode-body">no we only got married once and it was just us an di witness....
andbout bredda
but what do YOU want? I mean here is your chance to renegotiate the marriage contract with new terms and conditions
hmmm might be worth itIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Twiny</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">unno no married bout chree times awready? tek the time & effort and put eena one likkle bredda fi sarbigail</div></div>
i concur </div></div>
fi u to
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BiziBubbla</div><div class="ubbcode-body">yuh neva did a plan vow renewal from b4 sarah born?
anyways, u get new ring already no need for the ceremony</div></div>
I never was planning no vow renewal...I was debating it...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bandanna</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CestMoi</div><div class="ubbcode-body">should I say yes? </div></div>
yes</div></div>
why?