Re: So dats a wrap...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: _____</div><div class="ubbcode-body">no ..
him start wid di trip down memory lane thing...ask mi if mi think bout us...mi tell him seh no... we were young and we moved on..plus is better mi fren deal wid him big head dan me
.. him laff...
so mi seh to him seh mi leff dem 1 year an come back fine out seh dem married... den him seh "it could have been you..."
dat was di deal breaker fi me.
he is just testing you.........just make sure you keep the past in the past and no mek whatif start.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: _____</div><div class="ubbcode-body">no ..
him start wid di trip down memory lane thing...ask mi if mi think bout us...mi tell him seh no... we were young and we moved on..plus is better mi fren deal wid him big head dan me

so mi seh to him seh mi leff dem 1 year an come back fine out seh dem married... den him seh "it could have been you..."
dat was di deal breaker fi me.

he is just testing you.........just make sure you keep the past in the past and no mek whatif start.