Re: Lovers and War
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Wendy</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CeaBee</div><div class="ubbcode-body">me not that mature yet it seems
cause if me really mad, me really doan waan talk to u, till me cool down </div></div>
Dat noh mean sey yuh noh mature.. Numba 4 noh sey dat yuh doan have a cooling down period fuss. I think we all need that.
One thing me and my SO agreed to is that if we need to hash out something wi doan do it over email or TextMsg
No No No.. people tend to say things in text to yuh dat dem wouden sey to yuh face ..PLUS things are so open to <span style="font-weight: bold">mis</span>interpretation in text. Face mi an let's deal with it.
fight via text messages and email i've never done that..but u giving me ideas
i just see that #1 seh malice fi X days and hold grudge fi a long time.
no i dont usually hold grudge for a long time.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Wendy</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CeaBee</div><div class="ubbcode-body">me not that mature yet it seems

cause if me really mad, me really doan waan talk to u, till me cool down </div></div>
Dat noh mean sey yuh noh mature.. Numba 4 noh sey dat yuh doan have a cooling down period fuss. I think we all need that.
One thing me and my SO agreed to is that if we need to hash out something wi doan do it over email or TextMsg
No No No.. people tend to say things in text to yuh dat dem wouden sey to yuh face ..PLUS things are so open to <span style="font-weight: bold">mis</span>interpretation in text. Face mi an let's deal with it.
</div></div>fight via text messages and email i've never done that..but u giving me ideas

i just see that #1 seh malice fi X days and hold grudge fi a long time.
no i dont usually hold grudge for a long time.
and ready fi draw blood
blood shed
.. A fus mi a hear bout a man noh waan let aff piece caah im bex.
When the <span style="font-size: 14pt"><span style="font-weight: bold">ALL CAPS </span></span> dem start a dat time yuh know sey di fight is ON and it hard fi resis the urge fi loose yuh religion
cus trus mi...if him bex an mi want it mi affi rape him aff