So mi have dis friend. She is di sweetest person you will eva meet inna you life. Will go out of har way fi do anyting fi you and when mi seh anyting mi mean anyting.
Now here is di prekeh wid har. She ova gift people all di while. wah mi mean is if you mention you like chocolate chip cookies. She see to it you get 6 dozen. Ahn is usually she mek dem. You mention you like ah perfumes, yup, she gwine buy you it. You go out fi likkle lucheon, she bex when she cyan pay di bill or she seh she insulted if you say you want to go dutch. If you nu tell har outright not fi give you anything ahn mek out a list of all di "what if's" to cover di bases or she gwine get you tings and seh, "you didnt say not to get this/that."
Now like mi seh she is really, really nice. You wont meet ah more genuine person dahn she.
Now mi here ah cook dinner and mi hear smaddy a fumble at mi front door. Dem neva knock di door, but mi know dem out deh. Mi dog gi dem weh. When mi open di door is she wid dis huge shopping bag full of cookies, brownies, ahn cupcakes weh she bake cah mi mention to har yessidey ova lunch that mi nephew dem coming in fram outta town fi di holiday.
Is too much man, is juss too much. Wah mi can tell har and not hurt har feelings?
Now here is di prekeh wid har. She ova gift people all di while. wah mi mean is if you mention you like chocolate chip cookies. She see to it you get 6 dozen. Ahn is usually she mek dem. You mention you like ah perfumes, yup, she gwine buy you it. You go out fi likkle lucheon, she bex when she cyan pay di bill or she seh she insulted if you say you want to go dutch. If you nu tell har outright not fi give you anything ahn mek out a list of all di "what if's" to cover di bases or she gwine get you tings and seh, "you didnt say not to get this/that."
Now like mi seh she is really, really nice. You wont meet ah more genuine person dahn she.
Now mi here ah cook dinner and mi hear smaddy a fumble at mi front door. Dem neva knock di door, but mi know dem out deh. Mi dog gi dem weh. When mi open di door is she wid dis huge shopping bag full of cookies, brownies, ahn cupcakes weh she bake cah mi mention to har yessidey ova lunch that mi nephew dem coming in fram outta town fi di holiday.
Is too much man, is juss too much. Wah mi can tell har and not hurt har feelings?
give her my address and the following list
a joke
but she would make one hell of a godmadda