Had lunch with my co-worker di odda day. We chat bout dis and dat, till we get on relationships. She said har man insult har wid one request. Dem was chatting, mekking joke, laughing enjoying a nice evening togedda. Conversation turn towards sex and dem still a have a nice chat. Guess him felt comfy enough fi drop di bomb......him would like to do a threesome.
Di nice cozy evening ended right there for her. She was highly offended, and insulted that he would mention this to her.
So me ask 'why?'
<span style="font-style: italic">side note....dem is a very sexual couple.</span>
She feel dat as his girlfriend, him shouldn't ask har such a ting. Dat a sumting fi him when him just a date smaddy dat him don't care about. Is someone like that him should ask for a threesome, not his proper girlfriend.
Me ask har is she nuh know dat just about every man have dat fantasy? Yes, she know, but if it get fulfilled it should be wid smaddy him just a deal wid.
Me say a guess him felt comfy enough with you to ask if it was OK. Him nevah get demanding wid har, she said no and him said ok. Dat was it fi him, but she start seethe and tell him off.
Me tell har she a overreact, cause di way di two a dem carry on, she should have expeted it. What unno think?
Di nice cozy evening ended right there for her. She was highly offended, and insulted that he would mention this to her.

So me ask 'why?'
<span style="font-style: italic">side note....dem is a very sexual couple.</span>
She feel dat as his girlfriend, him shouldn't ask har such a ting. Dat a sumting fi him when him just a date smaddy dat him don't care about. Is someone like that him should ask for a threesome, not his proper girlfriend.
Me ask har is she nuh know dat just about every man have dat fantasy? Yes, she know, but if it get fulfilled it should be wid smaddy him just a deal wid.
Me say a guess him felt comfy enough with you to ask if it was OK. Him nevah get demanding wid har, she said no and him said ok. Dat was it fi him, but she start seethe and tell him off.
Me tell har she a overreact, cause di way di two a dem carry on, she should have expeted it. What unno think?
suh him ooman guh pan the internet guh order one "realistic" looking female doll emmm wid all the parts and openings. all the tongue move