diss mek mi laff tuhdeh
Re: diss mek mi laff tuhdeh
bogus source dat
I happen to know one of the couples and his wife is not outside of his race, quote-unquote from that source. It is really trifling when black people make assumptions about color and race.
I just wish some people would just grow up and get over themselves already!
you know dahjah, in all di time mi been on here ahn see you post tings...dis a di most eediat of them? wah mek man? you is a intelligent person and well read from what mi can see.
what purpose dis post, let alone di eediat <span style="text-decoration: line-through">source</span>website serve?
aye sah...neva mind. nu boddah.
you know what? it long time establish daht mi nu follow "normal" conventions when it come to sex, marriage, society, culture and dem tings deh. Mi long time stop trying fi analyze why di next smaddy choose fi roosk one person ova di next ahn mi long time stop go inna di argument about who smaddy want to choose fi married or not. But wah bun mi more time is di preoccupation black people have wid what color dem or di next smaddy is. I mean it defy reason.
Dis one is half black, quarter black, mix chiney, 1/3 white...dem light, dem black. Mi could see if di argument made black people betta.... it would seem dem need fi find one argument daht gwine mek dem a money or get dem one house or sinting like daht. most time di smaddy dem ah try analyze dem genesis not paying di argument any mind...dem living dem life. DEM LIVING.
kissteet. mi did say nevamind...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ILP_N_Belly</div><div class="ubbcode-body">you know dahjah, in all di time mi been on here ahn see you post tings...dis a di most eediat of them? wah mek man? you is a intelligent person and well read from what mi can see.
what purpose dis post, let alone di eediat <span style="text-decoration: line-through">source</span>website serve?
aye sah...neva mind. nu boddah.
i find it extremely disturbing that someone would actually go seek out this kind of info let alone put it together.
What makes them a field Kneegro according to u?
If you read the guy's definition of what a field negro is to him then none of the men listed on the page are field negroes....he defines a field negro as a black man who bows before no one except God. He is playing on the original meaning of the phrase.....
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nylah</div><div class="ubbcode-body">in fairness to the OP, he doesnt indicate whether he agrees with this guy's website or not...Maybe he thinks it is ridiculous as well? I dont know </div></div>
You know Nylah the idiacy of the website alone makes me question why anyone who is intelligent and well read would even need to post it.
Again, it goes to the point that I am trying to make. We dont need white people to do anything to or against us. We do enough everyday....
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dahJahPawtTwo</div><div class="ubbcode-body"> field kneegro
Look like seh hall a dem man deh haff monie, hole heep a hit.