Re: Flowers delivered by FedEX or UPS
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Wendilina</div><div class="ubbcode-body">Gen check this out ...
So I went home yessiday and guess what was at the doorstep. Yep! Di flowas reach TUESDAY dat was suppose to deliva Saturday and Den pan Monday
Anyway.. it reach so mi sey mek mi jus greet it wid a smile. Guess wey it a come fram? Noh <span style="font-weight: bold">1-800-FLOWERS.COM</span>. Mi a tink to miself den dat deh company noh big an suppose to be a reputable company... Mi si dem adds all the time
Soh dat did really surprise mi.
Anyway mi open up di bax an while extracting di flowas dem di rose leaves dem a drap aff wan by wan. Wi was deading wid laff at di whole siutation
Poor flowas went troo Snow-magedeon and neva praspa
Di chaclate dem did salvage dowe.. Tank Gad fi small mercies 
Anyway mi still tink im fi X dat company dowe..aldowe dem a try put di blame pan FedEX
Same thing happened to me Wendy. I got my flowers delivered to me at work Monday. They were supposed to be delivered to me Friday. So Sunday at dinner, he was acting funny and i couldnt figure out why. Come to find out he was expecting me to be happy and say something about the flowers and balloons which i obviously had not gotten. So then Monday around 1030am i get the flowers and stuff and i called him and he was happy i got them but mad as hell at whatever online floral company he used because i didnt get them when he wanted me to get them.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Wendilina</div><div class="ubbcode-body">Gen check this out ...
So I went home yessiday and guess what was at the doorstep. Yep! Di flowas reach TUESDAY dat was suppose to deliva Saturday and Den pan Monday

Anyway.. it reach so mi sey mek mi jus greet it wid a smile. Guess wey it a come fram? Noh <span style="font-weight: bold">1-800-FLOWERS.COM</span>. Mi a tink to miself den dat deh company noh big an suppose to be a reputable company... Mi si dem adds all the time

Anyway mi open up di bax an while extracting di flowas dem di rose leaves dem a drap aff wan by wan. Wi was deading wid laff at di whole siutation

Anyway mi still tink im fi X dat company dowe..aldowe dem a try put di blame pan FedEX

Same thing happened to me Wendy. I got my flowers delivered to me at work Monday. They were supposed to be delivered to me Friday. So Sunday at dinner, he was acting funny and i couldnt figure out why. Come to find out he was expecting me to be happy and say something about the flowers and balloons which i obviously had not gotten. So then Monday around 1030am i get the flowers and stuff and i called him and he was happy i got them but mad as hell at whatever online floral company he used because i didnt get them when he wanted me to get them.